Om oss

meeting greytogreen juni 2015
Foto: Linus Nilsson

Certifierade partners

”Styrkan med greytogreen är att det är en perfekt legobit, som passar in överallt, i vilket team som helst, och i vilken kultur som helst.”

Våra certifierade partners har alla deltagit i greytogreen™ och därefter gått en internationell erkänd och gedigen ”facilitator-träning” av Diane Van den Berge. Diane är en av de tre grundarna och hjärtat i greytogreen™. Läs mer om deras historia ”Our story”.

greytogreen™ i Sverige

greytogreen-netoworkmeeting”Skit också. Det här var ju bra!!”
Birgitta Olofson SteP Education, Sveriges första certifierade partner

Utdrag ur Olofsons story
Jag hade ju ”bara” tänkt delta i workshopen i London. Efteråt kände jag dock starkt att med denna workshop, med en pedagogik, som gör ett vanligtvis komplext område så överblickbart och enkelt, den måste jag ta till Sverige på något sätt. Det gjorde jag också.

I Sverige har närmare 250 personer och över 100 företag deltagit i greytogreen™ på något sätt. Det finns nu regelbundna utbildningar för den som vill prova och se om det är något för det egna företaget eller teamet. Vi är två certifierade partners med fler på väg in. Är du nyfiken på vad innebär att bli workshopledare? Kontakta oss.

Birgitta Olofsson

Birgitta Olofson
Certifierad greytogreenpartner 2012

SteP Education AB
olofson@stepeducation.se
073 442 81 18

Annika Asking
Annika Asking
Certifierad greytogreenpartner 2014

Hoppet Ergonomi
annika@hoppetergonomi.se

 

greytogreen™ i världen

”We call our approach greytogreen™ – awareness with a purpose, and we support in real steps in the world of work, one team at a time!”

greytogreen™ är översatt till 5 språk, och har facilitators (workshopledare) som kan leda greytogreen på franska, italienska, tyska, svenska, engelska, holländska och snart kinesiska. Vi följer våra kunder och deras behov.

 

Php-implementation