Många gånger har jag funderat, TÄNK om jag hade fått gå greytogreen™ när jag var yngre! Att tidigt få förståelse för vad det är som driver oss människor. Att veta vad som får oss att reagera och hur vi kan göra medvetna val. Att träna på att leda sig själv (JAGLedarskap) och att veta och våga stå för det jag verkligen tycker!

Sagt och gjort, en deltagare gav mig idén när han sa att hans son skulle ha nytta av detta och varför inte prova!

Foto Ulf Bjarke

Vad 

greytogreen™ Specialare- En Utbildningsdag för Yngre (14-25). JAGLedarskap och klokare kommunikation – eller – Hur funkar vi människor egentligen? Vad är det som gör att jag reagerar som jag gör, och hur kan jag lära mig mer om mig själv och om andra för att växa som  människa?

Varför
Det är dags att ge tillbaka till och göra en liten skillnad. Att kunna stötta och utmana ungdomar idag, kommer att ge mig själv många insikter tillbaka. Min förhoppning är att de utmanar mig i mitt sätt att tänka och att de får med sig en klok tankemodell hem som de kan använda varje dag.

Hur
En heldag 25 juni 2018 – kl 9-17 med många diskussioner i mindre grupper.

Var
På Råbylunds Gård, green room, i Stora Råby Lund.

Vem & Anmälan
Du är välkommen som anmäler dig till olofson@stepeducation.se Det finns 10 platser totalt. Har du sagt att du ska komma, så gäller det som anmälan.

Prislapp
Workshopen kostar 500 kr. För dig som verkligen vill gå, men inte har de pengarna, maila en motivering till varför du vill gå, så kan det finnas en möjlighet.

Foto Patrik Palm på målvaktenThea Olofson samt Emelie Ljungström One more Step