Det känns fantastiskt att få vara del av ett internationellt koncept, som sakta men säkert växer, och gör små skillnader i världen. Diane Van den Berge, och Jens Goder, 2 av de tre grundarna, är involverade i att utveckla ett program som ska ut till riktigt många i företaget, efter en första pilot.

Fångade ord från denna greytogreen™ pilot session for SICK Sensor Intelligence;

They loved greytogreen, the method, the didactics, the process itself (the fact that a process fits sooo well for an engineering company), the simplicity, the fact facilitator training is possible, the fact that it is customizable, the fact that there are external facilitators available in several languages, etc …..

Processbild greytogreen

Ett annat projekt som är igång internationellt är Swisscom. Med sitt köp på 800 licenser, där 16 personer tränas för att bli interna tränare visar de att de vill vara i framkant med en klok tankemodell som kan ge dem en fördel i en tuff bransch.

Det kräver sitt mod, att våga vara tidigt ute!

I Sverige har vi några mindre företag som vågat satsa fullt ut, de större företagen väntar gärna in den här typen av ”referenser” innan de vågar satsa.