Prova Olofsons MedarbetarBOOST och tanka Energi och Kunskap

Du som är en av de snart 400 personer som har gått Olofsons stora Energi-utbildning med fokus på tankemodellen greytogreen, får här en speciell inbjudan. Du får testa Olofsons Mini-Workshop – MedarbetarBOOST helt kostnadsfritt. Dessutom får du bjuda med en kollega eller vän.

Del 1 – Kort refresh. Hur var det nu igen? Vad är essensen i själva tankemodellen greytogreen™? Kan vi använda modellen på mer än ett sätt? Vilka tips vill du själv dela med dig av – och vilka tips har Olofson plockat upp det senaste året?

Del 2 – MedarbetarBOOST. Du/Ni får prova Olofsons minsta ”Bite”. En Mini-Workshop som sålts till flera företag och organisationer. Vi kopplar till faciliteringsmetoden LEGO®SERIOUSPLAY® och tittar närmare på begreppet Energi. Vi fokusera på 3 frågor, som vi stöter på varje dag.

  • Var vill vi lägga vår Energi – Vad behöver den räcka till?
  • Var laddar vi? – Hur ser min Energi-fyr ut? Vet mina kollegor det?
  • Hur kan vi Spara Energi? – Twist-tekniken är SÅ användbar!

Kopplingen till greytogreenmodellen är uppenbar. Med den klockrena metaforen att vi människor fungerar som uppladdningsbara batterier, kan vi använda kunskapen om Medarbetar-Energi i vår tur. Som säljare, som tekniker, som ledare – ja, i vilken roll som helst där det pågår möten mellan människor.

Varmt välkommen! Anmälan med mail till olofson@stepeducation.se

Fakta: 25 mars, kl 13.30-16.00 Kostnadsfritt för dig som redan har gått greytogreen, Olofsons stora Energiutbildning. Din vän betalar inte heller.

Dags att tanka lite Energi!