Bli Workshopledare

greytogree-jan20159

Bästa sättet att prova om greytogreen™ är värt en investering för just dig och din verksamhet, och framförallt – dina kunder! är att delta i en tvådagars öppen workshop. Där träffar du deltagare från andra företag, branscher och funktioner. Det brukar vara mycket uppskattat att få träffa deltagare med kanske helt andra erfarenheter än ens egna, vilket brukar ge nya perspektiv och idéer om hur du som konsult själv kan använda greytogreen™.

Att bli certifierad greytogreenpartner – en berättelse

Jag hade ”bara” tänkt delta i workshopen i London. Efteråt kände jag starkt att med denna pedagogik, som gör ett vanligtvis komplext område så överblickbart och enkelt, den måste jag ta till Sverige på något sätt. Det gjorde jag också. Läs mer om Olofsons val att bli greytogreenpartner här.

I Sverige har närmare 250 personer från mer än 100 företag redan deltagit i greytogreen™. Sedan 1 dec 2015 äger SteP Education och Birgitta Olofson varumärket i Sverige och på svenska. Läs mer om vägen till ett varumärke här.

Med denna långsiktiga satsning av Olofson finns en Hub för greytogreen™ Sweden.

 • Det innebär att det finns en gedigen bas med personer som redan har deltagit. (Referenser)
 • Det innebär regelbundna öppna utbildningar, som gör steget mindre för någon som vill spana – även en möjlighet för dina kunder. (Minst 5 /år)
 • Det finns en Hub för greytogreen™ Sweden med lager av allt material. (Snabb leverans)
 • Det finns en hemsida för konceptet greytogreen™, där certifierade partner presenteras. (Plats för fler)
 • Det är ett internationellt koncept som växer med nya företag och case och möjligheter att arbeta internationellt. (Nya utmaningar även för erfarna konsulter)
 • Det är samtidigt ett spännande tillväxtskede i Sverige med två certifierade partners med fler på väg in, och internationellt! (Plats för tillväxt)

Är du nyfiken på vad innebär att vara greytogreenpartner, tveka inte att ta kontakt med oss! (LÄNK till intresseanmälan)

Vilka är stegen för att bli certifierad greytogreenpartner?

 1. Gå en öppen workshop innan du bestämmer dig för att bli partner. Det är en billig investering, och du får själv samma upplevelser som dina framtida kunder.
 2. Boka ett möte för diskussion med Birgitta Olofson. (LÄNK intresseanmälan)
 3. Gå facilitatortraining, normalt 2 gånger/år i Nice för Diane Van den Berge, Den är 3 dagar och välanpassad för att både komma igång snabbt, och för att få djupet bakom den till synes enkla och översiktliga modellen.
 4. Gör en ”Try-out” med cirka 3 vänner. Du får rabatterat material och kan billigt hyra workshopcase.
 5. Gör nästa workshop för en egen kund. Då deltar en erfaren workshopledare, som är med för att stötta och säkerställa att kunden får det den behöver.
 6. Certifiering sker när dessa steg är säkerställda, och utvärderingar från deltagarna i kundworkshopen, samt den erfarne workshopledaren (nr 5) är godkända av Diane van der Berge.
 7. Du ingår härmed i greytogreen™ team Sweden och kan påverka och bidra.
 8. You are very ”Welcome to the international greytogreen™ network”.

 

Birgitta Olofsson

Birgitta Olofson Certifierad greytogreenpartner 2012
SteP Education AB
olofson@stepeducation.se
073 442 81 18

Annika Asking
Annika Asking Certifierad greytogreenpartner 2014
Hoppet Ergonomi
annika@hoppetergonomi.se

 

 

 

 

Php-implementation